Wrap gevuld met snijbonenmix

2 personen
bevat 0.00gr fruit en 350.00gr groenten per persoon

  • 200 g snijbonen
  • 1 rode paprika of gele paprika
  • 1 sjalotje
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g panklare bloemkoolroosjes
  • 100 g rode kidneybonen uit pot of blik
  • 4 volkorenwraps
  • 2 theelepels Provencaalse kruiden
  • 80 g verse geitenkaas
  • 1/2 courgette
  • 1 dl tomatenpassata
  • 150 g kidneybonen uit pot of blik
  • 1 eetlepel (olijf)olie

1. Snijd de puntjes van de snijbonen en snijd de bonen schuin in stukjes van ca. 2 cm.
2. Maak de courgette en paprika schoon en snij ze in stukken.
3. Snipper het sjalotje en de teentjes knoflook. Verhit de olijfolie in een wok of braadpan.
4. Bak het sjalotje en de knoflook zachtjes glazig. Schep de snijbonen, courgette, paprika en bloemkoolroosjes erdoor en roerbak ze ca. 4 minuten. Voeg de Provençaalse kruiden, de tomatenpassata en de kidneybonen toe en laat de groenten nog 5-7 minuten zachtjes sudderen. Schep de groenten af en toe om en laat het vocht intussen verdampen.
5. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing, strooi er geitenkaas op en schep de groenten erop. Vouw de onderkant van de wraps over de vulling en vouw daarna de zijkanten over elkaar. Geniet ervan!