Groenteknabbels

4 personen
bevat 0.00gr fruit en 350.00gr groenten per persoon

  • 3 worteltjes
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 eetlepels magere kwark
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • ca. 100 g rettich
  • 1/2 paprika
  • 1/2 bloemkool
  • ca. 100 g komkommer

1. Maak de groenten schoon.
2. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de rest van de groenten in staafjes. Leg de groenten op een plat bord.
3. Maak het dipsausje in een kommetje: met 2 eetlepels kwark en 2 eetlepels ketchup. Roer goed door met een vork en dan lekker dippen. Geniet ervan! 

Dieet variatietip: Groenteknabbels kun je met ieder sausje naar wens eten. Kies bij lactose-intolerantie een lactosevrij sausje of vervang de kwark door een lactosevrije (of soja) yoghurt.