Stoere groentegrill

4 personen
bevat 0.00gr fruit en 440.00gr groenten per persoon

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 courgette
  • 8 tomaten
  • 2 rode uien
  • 1 aubergine
  • 2 takjes verse rozemarijn

1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd de groenten in plakken en de uien in ringen.
3. Vet een ovenschaal in.
4. Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan. Bak de plakken aubergine in de koekenpan aan beide kanten in totaal ongeveer 5 minuten. De aubergine zal niet in 1 keer in de pan passen, dus bak het in delen.
5. Doe de plakjes courgette in een kom en meng de rest van de olie erdoorheen.
6. Zet om en om de plakjes aubergine, rode ui, courgette en tomaat rechtop in de ovenschaal, zodat je van bovenaf streepjes groenten ziet.
7. Knip de rozemarijn in stukken en zet de takjes in de ovenschaal tussen de groenten.
8. Zet de ovenschaal met groenten ongeveer 40 minuten in de oven.